Ajudeu a la Franja de Ponent

Amigues i amics,

Com sabeu la situació no millora a la Franja de Ponent. D’una banda tenim ara en perill de ser espoliades les nostres obres d’art que es troben al Museu de Lleida Diocesà i Comarcal i que Aragó i el seu aliè Bisbat de Barbastro-Monzón pretén que li donem.
D’altra banda el vinent 26 d’octubre gent de la Franja de Ponent anirem a Estrasburg a denunciar al Govern d’Aragó per discriminació lingüística. Ara ens volen vendre la més mísera i insultants de les lleis de llengües on el català ni tan sols seria cooficial.
Aquestes lluites -totes i sempre des del voluntarisme- i el dia a dia a la Franja de Ponent ens tenen al límit de les nostres possibilitats. Estem fent un gran esforç per mantenir el ritme i no amollar.
Cal però que aquestes accions tinguin ressò i per això, si teniu una pàgina web, us agrairem que aquests dies, a l’entorn de les obres d’art i de l’anada a Estrasburg, enllaceu amb la Franja de Ponent www.franjadeponent.net mitjançant qualsevol de les imatges que us oferim en aquesta plana: http://www.franjadeponent.net/estrasburg.htm

Si ho feu, aviseu-nos, per estar al cas.

Moltes moltes gràcies,

Institució Cultural de la Franja de Ponent
www.franjadeponent.net
Avinguda Catalunya, 44 · 44610 Calaceit (Matarranya)
Mas Moixons (Campells) · 50170 Mequinensa (Baix Cinca)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *